Friday, May 11, 2012

KEK COKLAT MOIST (KUKUS) YANG MURAH

 


OPEN NOW MURAH MURAH !!!


Saya sedia menerima tempahan Kek Coklat Moist Kek yang beserta coklat yang lazat dan likat sememangnya kek yang Murah! Sedap! Segar! Halal! & Berkualiti!

Sesuai untuk jamuan seperti majlis hari jadi, pertunangan serta kenduri kahwin, akikah, jamuan di sekolah atau sebarang event.

Harga untuk Moist coklat kek :- 

Untuk Cup Size Dadih

-  Harga biasa                                      :           RM 1.30/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                      :           RM 1.00/pcs 

Untuk Cup Size "L"
-  Harga biasa                                         :           RM 2.50/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                        :           RM 2.30/pcs 

Untuk Bekas Petak size
-  Harga Biasa                                         :          RM 3.00/pcs 
-  Bagi 200/pcs ke atas                         :          RM2.80/pcs

Untuk 500g
 - Harga Biasa                                         :         RM13.00/pcs
 - Pembelian 10 Bekas Keatas             :         RM10.00/pcs 
Untuk 1kg
 - Harga biase                                        :          RM25.00/pcs
 - Pembelian 10 bekas keatas             :          RM20.00/pcs

Penghantaran Percuma  sekitar Ijok, Uitm Puncak Alam, Desa Coadfiel dan KL (Hari Bekerja Sahaja) untuk luar kawasan tersebut akan dikenakan bayaran penghantaran bergantung pada jarak.Tapi bagi yang boleh datang sendiri untuk mengambil boleh lah datang Pick up point di kawasan tersebut:-

Ijok - Petronas Ijok @ Kota Puteri (Kediaman Saya)
Puncak Alam - Uitm Puncak Alam                          

KL - Dang Wangi Station

Sesuai untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir untuk majlis perkahwinan sebagai cenderahati istimewa daripada keluarga pengantin.

A 30% deposit is required for confirmation for RM100 & above. Full payment required for below RM100.

Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 1 bulan bagi quantity yang banyak dan seminggu sebelum tarikh penghantaran bagi quantity yang bawah 200 pcs

Boleh Hubungi saya di no 013-2600150 @ 012-6026730 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah email saya di weststar44@yahoo.com atau msg di my blog http://dapurzue.blogspot.com/

13 comments:

  1. akak,kalo sy nk mntk akak deliver kt kepong,brem mall bley ke???

    ReplyDelete
  2. Boleh dik..adik nk yg jenis mcm mana dik..adik blh wassup atau sms akak jika berminat ya..013-2600150 k.zu

    ReplyDelete
  3. ambik dik..order dah dibuka utk 2014, lagi awal order lagi bagus untuk mengelak sebarang kesulitan dan bertindih order. adik boleh call atau sms akak ya. TQ

    ReplyDelete
  4. Assalam, boleh akak bertanya, di mana untuk membeli sudu kecil tu? terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalqm kak..akak try cr di kedai barkery dkt sana ade jual.

    ReplyDelete
  6. salam.kek ni tahan brap lama ye?

    ReplyDelete
  7. waalikumussalam cik ..kek ni kene letak dlm peti..bile nak guna keluarkan ..dlm peti tahan sampai 2 minggu cik

    ReplyDelete
  8. nk tye la beks petak tu saiz brape yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum Anida Sharif..untuk bekas petak harganya RM3.50/pcs tetapi pembelian 200 pcs keatas sy bg RM3.00-2.90/pcs

      Delete
  9. harga untuk tahun 2015 sama jgk ke?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum en Mohammad, ya harga masih sama untuk tahun 2015 buat masa ni..jika ade perubahan sy akan updated dkt my blog. Harga saya juga masih boleh dapat discount jika quantity order yang bayak.

    ReplyDelete