Friday, May 11, 2012

KEK COKLAT MOIST (KUKUS) YANG MURAH

 


OPEN NOW MURAH MURAH !!!


Saya sedia menerima tempahan Kek Coklat Moist Kek yang beserta coklat yang lazat dan likat sememangnya kek yang Murah! Sedap! Segar! Halal! & Berkualiti!

Sesuai untuk jamuan seperti majlis hari jadi, pertunangan serta kenduri kahwin, akikah, jamuan di sekolah atau sebarang event.

Harga untuk Moist coklat kek :- 

Untuk Cup Size Dadih

-  Harga biasa                                      :           RM 1.30/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                      :           RM 1.00/pcs 

Untuk Cup Size "L"
-  Harga biasa                                         :           RM 2.50/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                        :           RM 2.30/pcs 

Untuk Bekas Petak size
-  Harga Biasa                                         :          RM 3.00/pcs 
-  Bagi 200/pcs ke atas                         :          RM2.80/pcs

Untuk 500g
 - Harga Biasa                                         :         RM13.00/pcs
 - Pembelian 10 Bekas Keatas             :         RM10.00/pcs 
Untuk 1kg
 - Harga biase                                        :          RM25.00/pcs
 - Pembelian 10 bekas keatas             :          RM20.00/pcs

*(Hadiah 50 Bj Apam Pokadot Untuk Pembelian Melebihi 500 pcs ke atas) - Effective 1 jan 2013 - 25 may 2013 only

Penghantaran percuma sekitar PUNCAK ALAM, IJOK dan TASIK PUTERI serta DANG WANGI (KL) untuk luar kawasan tersebut akan dikenakan bayaran penghantaran bergantung pada jarak.Tapi bagi yang boleh datang sendiri untuk mengambil boleh lah datang Ke Rumah saya di KOTA PUTERI:-

AREA TIADA CAS PENGHANTARAN:-
PUNCAK ALAM   - MCD PUNCAK ALAM @ ECONSAVE
IJOK    - SPEDMART 99 IJOK

KL- STATION LRT DANG WANGI
TASIK PUTERI - SEKOLAH

CAS PENGHANTARAN :- 
RM5 (Area :- The Store 
RM10 (Area : Kota Damansara, Damansara Damai, Selayang, Sri Damansara, Subang Bestari 
RM20 (Area : - Salak Tinggi, Putrajaya, Puchong

kadar harga yang sangat berpatutan berbanding harga pasaran serta kualiti yang bagus. 


Sesuai untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir untuk majlis perkahwinan sebagai cenderahati istimewa daripada keluarga pengantin.

Bagi Pembelian 500 - 1000pcs hendaklah membuat tempahan awal aiatu 1 bulan atau 2 bulan awal, Manakala quantity bawah 200 bolehlah buat antara dua minggu awal . bertujuan mengelak sebarang kesulitan dan pertindihan order.

Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya seminggu sebelum tarikh penghantaran


Boleh wassup/call/sms saya di no 013-2600150 (zue) @ 012-6026730 (Nazim) untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. weststar44@yahoo.com atau msg di my blog http://dapurzue.blogspot.com/ @ www.zuedelight.com.my 

13 comments:

  1. akak,kalo sy nk mntk akak deliver kt kepong,brem mall bley ke???

    ReplyDelete
  2. Boleh dik..adik nk yg jenis mcm mana dik..adik blh wassup atau sms akak jika berminat ya..013-2600150 k.zu

    ReplyDelete
  3. ambik dik..order dah dibuka utk 2014, lagi awal order lagi bagus untuk mengelak sebarang kesulitan dan bertindih order. adik boleh call atau sms akak ya. TQ

    ReplyDelete
  4. Assalam, boleh akak bertanya, di mana untuk membeli sudu kecil tu? terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalqm kak..akak try cr di kedai barkery dkt sana ade jual.

    ReplyDelete
  6. salam.kek ni tahan brap lama ye?

    ReplyDelete
  7. waalikumussalam cik ..kek ni kene letak dlm peti..bile nak guna keluarkan ..dlm peti tahan sampai 2 minggu cik

    ReplyDelete
  8. nk tye la beks petak tu saiz brape yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum Anida Sharif..untuk bekas petak harganya RM3.50/pcs tetapi pembelian 200 pcs keatas sy bg RM3.00-2.90/pcs

      Delete
  9. harga untuk tahun 2015 sama jgk ke?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum en Mohammad, ya harga masih sama untuk tahun 2015 buat masa ni..jika ade perubahan sy akan updated dkt my blog. Harga saya juga masih boleh dapat discount jika quantity order yang bayak.

    ReplyDelete