Friday, May 11, 2012

KEK COKLAT MOIST (KUKUS) YANG MURAH

 


OPEN NOW MURAH MURAH !!!


Saya sedia menerima tempahan Kek Coklat Moist
Kek yang beserta coklat yang lazat dan likat
sememangnya kek yang Murah! Sedap! Segar! Halal! & Berkualiti!

Sesuai untuk jamuan seperti majlis hari jadi, pertunangan serta kenduri kahwin, akikah, jamuan di sekolah atau sebarang event.

Harga untuk Moist coklat kek :- 

Untuk Cup Size Dadih

-  Bagi loose, tanpa decoration          :           RM 1.30/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                      :           RM 1.00/pcs 

Untuk Cup Size "L"
-  Bagi loose, tanpa decoration          :           RM 2.50/pcs
-  Bagi 200/pcs ke atas                        :           RM 2.30/pcs 

Untuk Bekas Petak size
-  Bagi loose, tanpa decoration           :          RM 3.00/pcs 
-  Bagi 200/pcs ke atas                         :          RM2.80/pcs
 

*(Hadiah 100bj Apam Polkadot bagi pembelian 500pcs - 1000pcs Moist Coklat Cake)


Penghantaran percuma sekita Damansara Damai, Sogo & LRT Dang Wangi  untuk luar kawasan tersebut akan dikenakan bayaran penghantaran bergantung pada jarak.Tapi bagi yang boleh datang sendiri untuk mengambil boleh lah datang Pick up point di kawasan tersebut:-

Damansara Damai - MCD Damansara Damai / Kediaman Saya
Kepong - Jusco & Carefoure Kepong

KL - Masjid Jamik Station , Dang Wangi Station

kadar harga yang sangat berpatutan berbanding harga pasaran serta kualiti yang bagus.


Sesuai untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir untuk majlis perkahwinan sebagai cenderahati istimewa daripada keluarga pengantin.

A 50% deposit is required for confirmation for RM100 & above. Full payment required for below RM100.

Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya seminggu sebelum tarikh penghantaran

Boleh Hubungi saya di no 013-2600150 @ 012-6026730 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah email saya di weststar44@yahoo.com atau msg di my blog http://dapurzue.blogspot.com/

11 comments:

  1. akak,kalo sy nk mntk akak deliver kt kepong,brem mall bley ke???

    ReplyDelete
  2. Boleh dik..adik nk yg jenis mcm mana dik..adik blh wassup atau sms akak jika berminat ya..013-2600150 k.zu

    ReplyDelete
  3. ambik dik..order dah dibuka utk 2014, lagi awal order lagi bagus untuk mengelak sebarang kesulitan dan bertindih order. adik boleh call atau sms akak ya. TQ

    ReplyDelete
  4. Assalam, boleh akak bertanya, di mana untuk membeli sudu kecil tu? terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalqm kak..akak try cr di kedai barkery dkt sana ade jual.

    ReplyDelete
  6. salam.kek ni tahan brap lama ye?

    ReplyDelete
  7. waalikumussalam cik ..kek ni kene letak dlm peti..bile nak guna keluarkan ..dlm peti tahan sampai 2 minggu cik

    ReplyDelete
  8. nk tye la beks petak tu saiz brape yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum Anida Sharif..untuk bekas petak harganya RM3.50/pcs tetapi pembelian 200 pcs keatas sy bg RM3.00-2.90/pcs

      Delete